DINERTIJD: 16.30 – 21.00 uur

We bereiden onze gerechten met dagverse (streek)producten. Onze menukaart wisselt per seizoen.  Zo kun je steeds nieuwe, verrassende smaken proeven bij La Compagnie. Heb je specifieke wensen? Daar houden we in de keuken graag rekening mee.

– Vooraf –

CARPACCIO      11,95

Ossenhaas | Parmezaan | pesto | pijnboompitten | frisse salade

KONINCK | Bolleke | vlot drinkend | verstandig alcoholgehalte | 5,2%

GAMBA’S      12,50

Spaans wijze | tomaat | knoflook- rode peperolie | finger lickin′ good

ZEEZUIPER | Triple | Schelde Brouwerij | België | dorstlesser | 8%

STRANDJUTTER      9,95

Toast | gerookte paling | Schotse zalm | frisse salade | mosterd-dille

SKUUMKOPPE | donker wit | Texels | eiland bier | volle smaak | 6%

BIER!

Is hip én lekker! Bij ieder gerecht
een suggestie van onze kenners.

– Salades –

ZEEVRUCHTEN      11,-      12,50

Gerookte Schotse zalm | gepocheerde zalm | scampi | mosterd – dille

CALORIE – ARM      10,-

Kipfilet | appel in schil | ananas | walnoot | magere kerrie- yoghurt dressing

SCHIPPER      12,50     14,-

Ossenhaaspuntjes | champignons | ui | gebakken spekjes

CAESAR      8,50      10,-

Gegrilde kip | gepocheerd ei | croutons | gebakken spekjes | Parmezaan

TIP! 

Neem een kleine salade vooraf.

– Soep | stokbrood | kruidenboter –

TOMATEN CRÈME      5,50

Rundvlees

CHAMPIGNON      5,50

Gebonden

STOKBROOD      3,50

Kruidenboter | tapenade

VIS      7,50

Maaltijdsoep | rijkelijk zeebanket

RUNDERBOUILLON      5,50

Vermicelli | rundvlees

DAGSOEP      5,50

Elke dag een verse soep

– Pimp je pasta –

PASTA

Macaroni

Tagliatelle

Spaghetti

SAUS

Bolognese

Tomaat | basilicum

Champignon | erwten

EN …

Verse tomaat

Gebakken spekjes

Ham reepjes

COMBINEER EN DINEER      8,50

Stel je eigen pasta samen!

– Van de visboer –

WITTE TONIJNSTEAK      18,50

Oosterse saus |  

LA CHOUFFE | Blond | ongefilterd | Achouffe Brouwerij | lichte hopsmaak | 8%

GEGRILDE ZALMFILET      16,50

Romige vissaus |  

HOEGAARDEN | Wit | Belgïe | verfrissend | citrusvrucht | 5%

GAMBA’S      3,50

Ossenhaas Indisch krijgt een andere twist met gamba’s!

– Uit de slagerij –

PANNETJE STOOF      8,50

Langzaam gegaard vlees | ui |  

LEFFE | Bruin | Stella Artois | rijk | vol | licht zoet | 7,5%

SPARE RIBS      13,50

Licht pikant | chilisaus |  

PALISAS | I.P.A. | Brouwerij Henricus | Zeebrugge | fris | hoppig | 6%

WARM VLEES      9,50

Kippendijen | pikant | perzik | ui | champignons |  

LA CHOUFFE | Blond | ongefilterd | Achouffe Brouwerij | fruitig | lichte hopsmaak | 7%

BALKAN SPIEZEN      13,80

Varkensvlees | paprika | ui | zigeunersaus |  

ZEEZUIPER | Triple | Schelde Brouwerij | België | kruidig | dorstlesser | 8%

OSSENHAAS INDISCH      19,50

Wokgerecht | paprika | ui | taugé | champignons | gamba’s (meerprijs 3,50)  

HERTOG JAN | Pilsener | Dommelsche Bierbrouwerij | 5,1%

SCHNITZEL      12,-

  

MAISEL’S WEISSE | Weizen | Bayreuth | Duitsland | zacht | subtiel | 5,2%

VARKENSHAAS      17,-

Dit varkentje is het haasje |   

TOURNEDOS      21,50

Chef’s Special |   

STOKBROOD      6,50

Warmvlees

BBQ STYLE      9,95

Varkenshaassaté | stokbrood | huzarensalade

– Uit de tuin –

ROLL ‘M OP      8,50

Wrap | verse groenten | vegetarische nasi | kruidige warme saus |

ZEEZUIPER | Triple | Schelde Brouwerij | België | kruidig | dorstlesser | 8%

GROENTEN      3,50

Portie dagverse groenten | warm

– Kies je bijgerecht –

GARNITUUR      

  • Friet
  • Aardappelkroketjes
  • Gebakken krieltjes
  • Nasi

SAUS    

  • La Compagnie
  • Rode port
  • Champignon-room
  • Peper-room

RAUWKOST      

Vers en crispy | huisgemaakt | bij elk hoofdgerecht

WATERMELOEN     3,50     

Frisse salade | feta | honing